Explozie La Petromidia : EXPLOZIE urmată de INCENDIU, la Rafinăria Petromidia ... / Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din.

Explozie La Petromidia : EXPLOZIE urmată de INCENDIU, la Rafinăria Petromidia ... / Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din.. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital.

Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută.

Explozie și incendiu la Rafinăria Petromidia din Năvodari ...
Explozie și incendiu la Rafinăria Petromidia din Năvodari ... from static.monitorulbt.ro
O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. Un barbat a suferit arsuri grave. Totodată, o persoană este dată dispărută. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia.

Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort.

Din primele informații, două persoane au fost rănite. Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari. Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. Totodată, o persoană este dată dispărută. Explozie la rafinăria petromidia năvodari, azi 2 iulie 2021. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Patru persoane au suferit arsuri. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Patru persoane au fost rănite.

Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Explozie la rafinăria petromidia năvodari, azi 2 iulie 2021. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Un barbat a suferit arsuri grave. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp.

Explozie Petromidia. Momentul în care s-a produs ...
Explozie Petromidia. Momentul în care s-a produs ... from mondonews.ro
Patru persoane au suferit arsuri. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Patru persoane au fost rănite. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. Alte patru persoane au fost rănite. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia.

Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona.

Alte patru persoane au fost rănite. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona.

Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona. O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia.

Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Mai multe ...
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Mai multe ... from reporter24.info
Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. A fost declanșat planul roșu de intervenție. Explozie la rafinăria petromidia năvodari, azi 2 iulie 2021. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Patru persoane au suferit arsuri. Din primele informații, două persoane au fost rănite.

Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital.

Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. O explozie puternică a avut loc la petromidia năvodari. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. Explozie la rafinăria petromidia năvodari, azi 2 iulie 2021. Din primele informații, două persoane au fost rănite.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook